Wednesday, February 27, 2008

Η ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Κραυγες, κραυγες, και ανιστορητες ηλιθιοτητες.
Αισθημα μειονεξιας και κατωτεροτητας.
Τι σχεση εχουν οι οικονομικοι μεταναστες με τις γηγενεις μειονοτητες ?
Τι σχεση εχουν οι πολυεθνικες μητροπολεις (Λονδινο, Παρισι, Βερολινο, Ρωμη, Αθηνα, Νεα Υορκη) με τους γηγενεις αγροτικους πληθυσμους ?
Τι σχεση εχουν τα σημερινα 2.000.000 αλβανων κοσσοβαρων, με τους εκτοπισμενους για πολυ συγκεκριμενους λογους πριν απο 60 χρονια Τσαμηδες, Σλαβομακεδονες, Ελληνες της Κωνσταντινουπολης και της Ιμβρου, η πριν απο 100-130 χρονια Ελληνες του Μοναστηριου η της Ανατολικης Ρωμυλιας?
Υπαρχουν σημερα μεσα στα ελληνικα συνορα περιοχες οπου ενας συμπαγης πλυθυσμος μπορει να διεκδικησει αυτονομια? Σιγουρα οχι!
Υπαρχουν Ελληνες που το φοβουνται ? Δυστυχως, οντας Θρακιωτης που ζει στην Αθηνα, εχω συναντησει τοσους ανιστορητους Νοτιοελληνες, που μπορω να πω με σιγουρια ναι!
Αγαπητοι συμπατριωτες, απεγκλωβιστητε απο το συνδρομο ορθοδοξος=αδερφος, μουσουλμανος=τουρκος.
Αποφασιστε να αναγνωρισετε το δικαιωμα σε καθε γειτονα λαο να επιζητει την ανεξαρτησια του, ειδικωτερα οταν εχει υποστει την καταπιεση ενος αλλου κυριαρχου λαου.
Αντιληφθειτε οτι για τους λαους της Γιουγκοσλαβιας οι αδελφοι μας Σερβοι επαιξαν τον ρολο του καταπιεστη κυριαρχου, και πληρωνουν για αυτο!
Για οσους θα θελατε να μου μιλησετε για ναζι και συνεργασιες, αληθεια πιστευετε οτι ο Τιτο ηταν ο μονος Κροατης αναμεσα σε σερβους ανταρτες που τον ειχαν σαν θεο?
Για οσους θα θελατε να μου μιλησετε για την αιωνια ελληνοσερβικη φιλια, ψαξτε τα βιβλια γιατι οι ελληνες εγκατελειψαν το Μοναστηρι. Μηπως ηταν η σερβικη τρομοκρατια?
Αν μιλαμε για το Ελληνικο συμφερον,αυτο εχει σιγουρα να κανει με τις καλες σχεσεις με τους γειτονες με τους οποιους συνορευουμε. Υποθετω οτι ξερετε γεωγραφια, αλλα ας τους αναφερω γιατι πολλοι νοτιοελληνες δεν ταξιδεψαν ποτε βοριεως της γραμμης Αρτα-Λαμια.
(Αλβανια, χωρα καταγωγης των περισσοτερων οικονομικων μεταναστων, με σημαντικο ορθοδοξο πληθυσμο, και σταθερος τροφοδοτης σε αιμα τα τελευταια 800 χρονια,
FYROM, μια μικρη χωρα που πνιγεται μεταξυ αλβανικης καταγωγης πολιτων που γλυκοκοιταζουν την αυτονομια η την ενωση με την Αλβανια, βουλγαροφρονων πολιτων που συρρεουν στην Σοφια για να αποκτησουν ενα διαβατηριο ΕΕ, και μιας ελιτ που προσπαθει να κατοχυρωσει μια "μακεδονικη" ταυτοτητα,
Βουλγαρια, με την οποια μετα την ενταξη της στην ΕΕ τελειωσαμε ιστορικα - δεν υπαρχει πλεον ουτε ενας στρατιωτης στην ελληνοβουλγαρικη μεθοριο, και
Τουρκια, που βιαζεται να τελειωσει την πληγη της στην Κυπρο (που της προκαλει οικονομικη αιμορραγια,και προβληματα στην διαδικασια ενταξης στην ΕΕ), για να ασχοληθει απερισπαστα με τα προβληματα της στην ανατολικη μεθοριο).
Αρα συνελληνες, ειμαστε ισχυροι, και σταματηστε να κλαψουριζετε !
Εχω βαρεθει πια την νεοελληνικη μιζερια!
Και τελος, γιατι το τοσο αντιαμερικανικο μενος ? Χωρις τους αμερικανους στην τελευταια φαση του εμφυλιου, μπορει σημερα να ειμασταν απλως μια Ελλαδα κατω απο τα Τεμπη, που μολις το 1989 θα ειχε απαλλαχθει απο την κομμουνιστικη της κυβερνηση, με μια ενιαια Μακεδονια απο πανω μας, να δουλευουμε μεταναστες οικοδομοι στην Ιταλια, με τις γυναικες μας γκουβερναντες και οικιακες βοηθους (για να μην πω τιποτε χειροτερο) στην Δυτικη Ευρωπη.

No comments: